Om os

En solid virksomhed med 100 dygtige medarbejdere og 80 biler.
CR El & Teknik er en velfunderet, familieejet virksomhed med over 75 år i konstant udvikling. Vi leverer alle former for el, data, sikring, lys & energi installationer til erhvervs-, institution- og industrikunder. Vore store stab af dygtige teknikere samarbejder fleksibelt på tværs af fagområder – for at skabe og sammensætte den bedste løsning – den relevante teknologi og jeres behov. Du får det samme gode resultat, uanset hvor i firmaet I starter!

OMTANKE – VIDEN – TILLID
Vore 3 nøgleværdier reflekterer den måde vi arbejder på – såvel internt som ude hos hver eneste kunde.
Vore medarbejdere er under løbende efteruddannelse og ved, hvad de har at gøre med.  Inden vi går i gang tager vi altid dialog med kunden for at sikre, at vi sammen finder den optimale løsning. Det er en selvfølge, at I som kunde kan stole 100% på os uanset opgavens karakter.

Topkvalitet, førende teknologi og ISO9001.
Du får en professionel løsning af højeste tekniske og håndværksmæssige kvalitet.  Vi samarbejder med en række ledende producenter af el, lys, energi og sikkerhed, så du får adgang til den bedste og mest fremtidssikrede platform, med gode muligheder for integration.  Vi er ISO9001 certificeret af bureau Veritas og er medlem af Tekniq.

Rådgivning – i alle aspekter.
Vi fungerer ofte som rådgiver – hvad angår teknik, økonomi, sikkerhed & miljø i forbindelse med såvel løsning som installation.

Fast montør, der kender dig som kunde!
Vi lægger stor vægt på, at I så vidt muligt får en fast tilknyttet montør, der kender jer og alle forhold omkring jeres installationer –  og dermed en personlig og effektiv service.

Hurtig udrykning – i hele landet.
Med vor store stab og mange servicevogne, der kører i hele landet, har vi de bedste forudsætninger for hurtigt at afhjælpe akutte problemer.

Klik for større billede