PFA

Ekspres installation af el-entreprise.
Lokation: 
Nordhavnen


Baggrund:
Projektet udsprang af behov for en udbygning af køkkenfaciliteter-og udstyr hos PFA og manglende kapacitet på el-installationen. Den helt store udfordring i projektet var kravet om halvanden uge fra GO til genåbning med installation af nye maskiner og opgraderet el-installation. CR El & Teknik fik el-entreprisen pga. mange års erfaring med storkøkkener, og fordi PFA havde brug for en større leverandør, der kan omdirigere bemanding på kort tid – og med et tæt netværk af byggepartnere.

Forløb:
Spændingen omkring den stramme tidsplan blev ikke mindre af, at den lokale elektriker på stedet fra starten rejste tvivl om, dette kunne lade sig gøre på halvanden uge. Samtidig skulle CR sikre, at intern omdirigering af ressourcer ikke skete på bekostning af andre opgaver og deadlines i firmaet. For ikke at spilde kostbare minutter tog CR’s elektrikere lige fra GO direkte kontakt til PFA og fik lavet de fornødne aftaler. I løbet af ganske kort tid fik CR omdirigeret 5-6 mand fra andre afdelinger og projekter, bestilt tavlebygger til at bygge en ny eltavle og en boremand ud til at lave beton-gennemføringer. Nye hovedkabler blev trukket og tilsluttet den nye hovedtavle. Tidsplanen lykkedes og efter halvanden uge kunne PFA genåbne for servering i det nye køkken – opgraderet med nye ovne, en opvasker og ny el-kapacitet.

Facts om løsningen:

  • Nye hovedkabler.
  • Ny eltavle.
  • Montering og installation.
  • 
Tilslutning af 2 nye ovne (2x63A) og en opvasker (35A).
  • 
Tillægsopgave med + 100A, ny undertavle og 2 nye hovedkabler.

Erfaringer
:
Projektets resultater blev nået ved at forene CR’s store stab af el-installatører, korte beslutningsveje, fleksibel bemandingsplan og et godt netværk af byggepartnere. PFA har bagefter udtrykt stor tilfredshed for CR’s medarbejderes engagement på opgaven og selvstændige initiativ. 2 uger efter aflevering kvitterede PFA med en ny ekspresopgave – 100A mere til nye maskiner og dermed ny undertavle samt nye 2 hovedkabler. Deadline: 2 uger fra GO til drift!

Klik for større billede

Se flere casestories