75 år med El & Teknik

Fra enkeltmands-, lokalt kælderfirma til landsdækkende El-virksomhed med 100 medarbejdere!

1943: Etablering i en garage i Måløv

Firmaet blev grundlagt som enkeltmandsfirmaet ”Måløv Byvej 100”af Carl Rudiengaard Rasmussen, i garagen hos sin far – en stor slagermester i Måløv. Kunderne var private og gårdejere i lokalområdet.

1963: Peter Nymann Nielsen bliver ansat som lærling.

Firmaet er vokset og flytter til større lokaler på Måløv Hovedgade 65 – hvor der blev etableret stor butik med lamper og hvidevarer. Vores suverænt største kunde dengang var det tidligere Flyvestation Værløse. Firmaet fortsatte med at vokse og nåede snart op 4 servicevogne og 4 svende med 3 lærlinge. Efter endt læreplads bliver Peter Nymann Nielsen svend og fra 1975 overmontør med ansvar for tilbud og arbejdets udførelse. Samtidig tager han 4-årig aftenskole og bliver uddannet el-installatør.

1979: Ejerskifte til Peter Nymann og kunderne i 1. række.

Grundlæggeren Carl Rasmussen nærmer sig pensionsalderen og udvælger Peter Nymann som den bedst kvalificerede tronfølger. Peter siger ja til udfordringen og bliver medejer i 1978. Året efter overtager han hele selskabet, idet Carl Rasmussen går på pension. I forbindelse med generationsskiftet overgår CR til at være interessentselskab, og Peter Nymann bliver direktør. Opskriften på Peter’s ledelsesstil er enkel: organisk vækst, “aldrig sige nej til en opgave”, udføre det ordentligt og til aftalt tid. Og det har vist sig at fungere rigtig godt.

2015: Langt, glidende generationsskifte
med Mette Heitmann.

I 1990 omdannes firmaet til et aktieselskab, og i 2015 køber Peter Nymanns datter, Mette Heitmann 45 % af aktierne. Samtidig indtræder hun i topledelsen som direktør for økonomi og personale. Peter Nymann fortsætter som direktør for det faglige og for udvikling. Han har ikke lagt nogle planer om at slippe sit livsværk– dertil er udviklingen i CR alt for spændende.

2018: Vi fejrer 75 års jubilæum – og runder 100 medarbejdere og 80 servicebiler!

Firmaet har igennem årene haft en stabil vækst. Fra at være et enkeltmandsfirma i en garage, er vi i dag en betydende spiller indenfor El, data/netværk, maskinstyringer, alarm, audio, storkøkkener og kommunikation. Firmaet består i dag af 7 afdelinger – der betjener kunder på tværs af private og offentlige segmenter i hele Danmark. Vi har også leveret specialmaskiner til Kina, Europa og USA og el-opgaver til Sirius patruljen nær Nordpolen. Vi er kendt for gå foran med ny teknologi og vores meget personlige kontakt med kunderne. Takket være den usædvanligt brede palette, stabile kundekreds og vore trofaste medarbejdere – der stadig udvikler sig og ikke er bange for at gå nye veje – er vi kommet positivt igennem op-og nedture i markedet og føler os særdeles godt rustet til de næste 75 år.